Zorg goed voor jezelf!

Agenda

In een gewoonlijk 2 uur durende workshop leer je veilig hoe je TRE voor jezelf kunt toepassen. Je krijgt uitleg over wat spanning in je lichaam doet en hoe je dat weer kunt loslaten. Daarna gaan we de oefeningen en het trillen ervaren. Je leert daarbij hoe je dit veilig doet. Het kan zijn dat je er na de workshop zelf mee aan de slag kunt thuis of dat je nog één of meerdere keren begeleiding nodig hebt. Dat kan in een individuele sessie of een extra workshop.

op afspraak
Individuele TRE intake en sessie

Wilt u ervaren hoe het lichaam spanningen loslaat maak een afspraak. Locatie in mijn praktijk of bij u thuis.

14-09-2024 | 13.30 - 15.30 te Hardinxveld
Workshop

Deze workshop is bedoelt je kennis te laten maken met de theorie en praktijk van de TRE. Tijdens de workshop leer je de eenvoudige oefeningen en krijg je uitleg over de achtergronden ervan. Centraal staat het ervaren van ontlading van fysieke spanning. Dat is namelijk het bijzondere van TRE: je hoeft het eventuele ‘verhaal’ niet in te gaan om spanning te veranderen in ontspanning.

 Twijfel je of de workshop toegankelijk voor je is, neem dan contact met me op.  

Locatie is speellokaal van een basisschool in Hardinxveld. Meer informatie volgt na inschrijving.

Elke 2e dinsdag van de maand van 19.30 tot 20.45.
Groepsles max 8 personen

Heb je al een introductie workshop of een individuele sessie gevolgd en wil je jouw kennis opfrissen kom dan naar de groepsles. kosten  €20,-- per les inclusief BTW .   Locatie Hardinxveld-Giessendam. Pauwtjesmolen 55a

maximaal 8 personen. Schrijf je in via de knop hieronder.

Data:    6 juli, 10 sept,  8 okt, 12 nov, 10 dec 2024.

Heel bijzonder om te merken dat een paar simpele oefeningen zoveel teweeg kunnen brengen. Het is heerlijk ontspannend en ontladend en kost je weinig moeite en inspanning. Begeleiding is de eerste keer wel erg belangrijk. Bij Jenny voelde ik me veilig en vrij. Echt een aanrader. 

Annemarie - 42 jaar

TRE geeft mij een blij en rustig gevoel, meer realiteitszin en een zekerheid om het dagelijks leven te voelen en te beleven. Je staat met beide benen op de grond.


Arja - 55 jaar

Ik vond het fijn en mijn hoofd werd er leeg van

Suus - 10 jaar

'Het helpt mij om beter in mijn vel  te zitten en dat wil ik graag delen met anderen!'